Als u verantwoord wilt duiken, is het aan te raden om een duikkeuring te laten doen door een duikarts.
Een duikarts is speciaal opgeleid om duikkeuringen te verrichten en kan u het beste adviseren. Dr. Köthe is een gecertificeerd duikarts (Examiner of divers) en geregistreerd bij de Nederlands Vereniging voor duikgeneeskunde.
De duikkeuring bestaat uit meerdere onderdelen volgens de richtlijn van de Nederlandse vereniging voor duikgeneeskunde. Naast de anamnese en lichamelijk onderzoek is een longfunctietest en een inspanningstest onderdeel van de keuring.
De duikkeuring duurt ca. 60 min. waarvan 45 min. longfunctietest en 15 min. bij de arts.
Via medischecheckvoorduikers.nl kunt u checken wanneer een medische check voor u noodzakelijk is.
Onder bepaalde omstandigheden kan de keurling doorgestuurd worden naar een duikgeneeskundige specialist.
De kosten voor een duikkeuring zijn 95,00 Euro inclusief 21% BTW, gaarne contant en gepast betalen.
Voor meer informatie zie onderstaand informatiedocument en formulier.
Duikkeuring:
Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.
Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul met formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail.
Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken.
Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.
Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:
– Laboratoriumuitslagen
– Lichamelijk onderzoek
– Toegangslogboek
– Verslaglegging
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten
– Actueel medicatieoverzicht
Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.
Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop
U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.
Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.
Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.